Selecteer een pagina

Concepten

TAKE FIVE basis

5 kwartier de tijd voor jezelf of jouw organisatie.

Vanuit rust

Inzicht ontstaat door rust. In een behandeling gebaseerd op shiatsu wordt er gewerkt aan zowel geestelijke als lichamelijk ontspanning. De sessies duren 5 kwartier. Door ontspanning letterlijk hoger op je agenda te zetten, draag je bij aan een gezonde geest in een gezond lichaam; essentieel wanneer je een drukke baan hebt waarin 100% focus van je verlangd wordt. Vanuit de rust die je ervaart ontstaat ruimte. Ruimte voor jezelf, voor reflectie en voor richting.

Vanuit dynamiek

Is de bovenstaande aanpak te rustig voor jou? Dan gaan we je in een dynamisch gesprek eens stevig aan de tand voelen. “A fierce conversation”. Uitkomst? Een momentopname met diepgang.

TAKE FIVE traject

In vier stappen gaan we met behulp van vijf basisthema’s aan de slag om de oorsprong en samenhang tussen keuzes te vinden.

De inzichten vanuit de vijf thema’s vormen gezamenlijk een soort kompas. Het kompas zorgt ervoor dat je op koers blijft (of bewust je koers wijzigt). Jouw persoonlijke kompas helpt je om in de toekomst ontspannen en vrij keuzes te blijven maken. Met maken bedoelen we niet alleen het denkproces maar ook letterlijk het maakproces

TAKE FIVE together

In-company bieden we TAKE FIVE together aan. TAKE FIVE together is een maatwerktraject, dat we samen met u vorm geven. Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem contact met ons op.

YIN-advies

Denekamperstraat 3
7587 NA De Lutte

Contactformulier