Selecteer een pagina

Kosten en inspanningen

Jouw aandeel

Voor alle trajecten die vanuit YIN-advies begeleid worden, geldt dat deelnemers zelf een stevig aandeel hebben in het resultaat. Zo ook voor het TAKEtraject. Jouw aandeel bestaat uit drie delen.

Mindset

Om met een open deur te beginnen: de keuze voor YIN is er eentje waar je zelf achter staat. Je bent dus niet gestuurd door je werkgever of partner. Je wilt (of moet) dit doen van jezelf.

Investering

De prijs voor onze inzet berekenen we op basis van onze uurtarieven. Onze uurtarieven liggen tussen de 75 en 150 euro per uur.

Voor het TAKE5 traject geldt een vaste prijs. De kosten voor het TAKEtraject bedragen 4975 euro. Je verblijft driemaal twee dagen op landgoed Parc Broekhuizen. Het totale traject vindt plaats binnen een half jaar. We eindigen met een reflectiedag. De prijs is incl begeleiding, verblijf en ontbijt. Van dit bedrag gaat 400 euro naar een goed doel van jouw keuze.

Kosten voor TAKE5 incompany zijn afhankelijk van de duur van het traject.  

Pay it forward

Wij geloven in delen. Vanuit het TAKE5 programma gaat daarom 400 euro naar een door jou te bepalen goed doel.

 

OUR SHARE

Wat mag je van ons verwachten?

Wij beloven je te helpen met het creëren van rust, ruimte en richting. Dit doen we op twee prachtige, inspirerende locaties, die daar automatisch aan bijdragen. Ons programma is uniek en compleet. Na afloop van het traject kun je zelfstandig verder. Het is dan aan jou om de inzichten die je opgedaan hebt door te zetten in de praktijk. Je hoeft geen jaarlijkse terugkomdag met bijbehorende kosten in te plannen, maar mag natuurlijk wel altijd een beroep op ons doen.

YIN-advies

Steijnstraat 17
7551 GJ Hengelo

Contactformulier