Selecteer een pagina

Kosten en inspanningen

Your share

Je hebt zelf uiteraard ook een aandeel in het resultaat van TAKE FIVE. Jouw aandeel bestaat uit drie delen.

Jouw mindset

Om met een open deur te beginnen: de keuze voor TAKE FIVE is er eentje waar je zelf achter staat. Je bent dus niet gestuurd door je werkgever of partner. Je wilt (of moet) dit doen van jezelf.

Jouw investering

Je betaalt voor een TAKE FIVE basis sessie (5 kwartier) 125 euro (incl koffie, thee). Optioneel: lunch.

Voor het TAKE FIVE traject investeer jij 3x 2 dagen en nog eens 1 dag (reflectie) de tijd. Het traject vindt plaats binnen een half jaar. We eindigen met een reflectiedag.
De kosten voor het TAKE FIVE traject zijn 5000 euro, incl verblijfskosten (evt excl lunch en diners). Van dit bedrag gaat 500 euro naar een door jou aan te wijzen goed doel.

Kosten voor TAKE FIVE together zijn afhankelijk van de duur van het traject.  

Jouw pay it forward

Vanuit het TAKE FIVE programma gaat 10% naar een door jou aan te wijzen  goed doel.
Daarnaast bestaat er uiteraard de mogelijkheid om een TAKE FIVE basis sessie of een TAKE FIVE traject cadeau te doen aan iemand die het goed kan gebruiken.

OUR SHARE

Wat mag je van ons verwachten?

Wij beloven je te helpen met het creëren van rust, ruimte en richting. Dit doen we op twee prachtige, inspirerende locaties, die daar automatisch aan bijdragen. Ons programma is uniek en compleet. Na afloop van het traject kun je zelfstandig verder. Het is dan aan jou om de inzichten die je opgedaan hebt door te zetten in de praktijk. Je hoeft geen jaarlijkse terugkomdag met bijbehorende kosten in te plannen, maar mag natuurlijk wel altijd een beroep op ons doen.

YIN-advies

Denekamperstraat 3
7587 NA De Lutte

Contactformulier