Selecteer een pagina

TAKE5

​TAKE5

Wil je meer regie op jouw leven? Keuzes maken in vrijheid? In staat zijn om met meer energie jouw leven vorm te geven? In vier stappen (tijdens driemaal een tweedaagse) gaan we dat samen met jou realiseren. Hoe? Bekijk hieronder ons introductiefilmpje of maak een vrijblijvende  kennismakingsafspraak.  

TAKEtraject

Denk je dat TAKE5 iets voor jou is of wellicht ken je iemand voor wie dit traject precies is wat hij of zij nodig heeft? Dan is het het goed om vooraf een paar dingen te weten.

  • TAKE5 is een individueel en uniek traject. Om het maximale rendement uit je investering te halen nemen we de tijd voor jou persoonlijk. We werken dus individueel en niet in groepen.
  • Wij verwachten een open en onderzoekende houding van onze kandidaten. Uiteraard mag je die houding ook van ons verwachten.
  • Pay it forward: Wij geven 5% van jouw investering aan een goed doel. Dat doel kunnen we samen met jou bepalen.
  • Je verblijft op het centraal gelegen landgoed Parc Broekhuizen (op basis van logies en ontbijt).

Aan het eind van je traject heb je:

✔️ Inzicht in de oorsprong en samenhang van jouw keuzes

✔️ Jouw persoonlijke keuzekompas

✔️ De kennis en energie om je gedrag aan te passen aan jouw keuzes

Benieuwd wat dit voor jou kan brengen? Maak een afspraak en ontdek het zelf!

TAKE5 incompany

Voor bedrijven en organisaties bieden we TAKE5 incompany aan. TAKE5 incompany is een maatwerktraject, dat we samen met u vorm geven. Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem contact met ons op.

YIN-advies

Denekamperstraat 3
7587 NA De Lutte

Contactformulier